Produse rezidentiale

Usi de garaje sectionale

ASID ofera porti de garaj sectionale intr-o gama variata de modele completind astfel caracterul individual si elegant al locuintei dumneavoastra. Fie ca va construiti o casa noua sau renovati o casa, usile noastre se vor potrivi perfect adaugand valoare si siguranta caminului dumneavoastra alaturi de o utilizare indelungata si silentioasa. Prin alegerea usilor de garaj de tip sectional castigul de spatiu este maxim. Usile se monteaza in spatele golului si se deschid prin culisare de-a lungul tavanului lasind libera intreaga intrare in garaj, cu un consum minim din spatiul interior al garajului. Toate componentele ce intra in alcatuirea usilor produse de door4you sunt de cea mai buna calitate si corespund normelor europene in domeniu.

  • sunt construite cu protectie impotriva prinderii degetelor si raspund normelor de securitate ale C.E.
  • sunt construite astfel incat imbinarea lor se realizeaza perfect
  • sunt prevazute cu garnituri de etansare ce asigura o izolatie perfecta impiedicand patrunderea apei sau prafului
  • lateralele sunt inchise cu capace de otel galvanizat ce cresc rezistenta panelurilor
  • coeficientul de izolatie termica u = 0.51W/m²K
  • prezinta o placa metalica de intrire in zona de fixare a balamalelor
  • tratamentul aplicat panelurilor le ofera o rezistenta crescuta impotriva coroziunii
  • sunt disponibile in doua inaltimi: 500 mm si 610 mm
  • sunt construite din otel galvanizat cu izolatie din poliuretan cu grosime de 40 mm
  • sunt prevazute cu folie de protectie pe fata interioara cat si pe cea exterioara pentru a preveni eventualele zgarieturi la manipulare. Folila de protectie se indeparteaza la montaj.
Desen tehnic general pentru panouri

Panelurile sunt disponibile in patru tipuri de modele:

RC - Panoul casetat

RL - Panoul liniar (dungat)

RF - Panoul plan / RV - Panoul cu o dunga pe mijloc

Componente / Accesorii

Componentele ce alcatuiesc usile sunt de calitate superioara asigurand o functionare de lunga durata, sigura si silentioasa. Toate elementele (sine, balamale, arcuri etc) sunt din otel galvanizat. Usile sunt dotate standard cu sistem de protectie contra ruperii arcului, ce impiedica prabusirea usii in cazul ruperii accidentale a arcului.

Usile de garaj pot fi actionate manual cu mare usurinta datorita balansarii perfecte cu ajutorul arcurilor de torsiune, sau pot fi actionate automat prin intermediul telecomenzii creandu-se astfel un confort maxim. De asemenea usile sectionale pot fi dotate cu usa pietonala incorporata, care permite accesul in garaj fara a fi necesara deschiderea intregii usi de garaj. Aceasta situatie este recomandata cand nu exista o alta cale de acces in garaj reducandu-se astfel consumul de energie termica atunci cand se efectueaza diferite activitati ce necesita intrarea frecventa in garaj. Incuietorile si manerele folosite pentru usile de garaj sunt de buna calitate, sigure si estetice. Profile de aluminiu cu ajutorul carora usile pot fi aduse si la alte inaltimi decat cele standard. Usile de garaj pot fi accesorizate cu ferestre, sporind astfel frumusetea casei dumneavoastra. Vitrarea este realizata cu geamuri duble din plexiglas. Poate fi simpla sau cu ornamente. In cazul vitrarii simple ramele pot fi albe sau negre.

Tipul de deschidere al usilor este de doua feluri:

Usi de garaje tip rulou

Rulourile ASID se potrivesc situaţiilor în care spaţiul de montare al uşii este restrâns sau anumite elemente deja montate pe tavan nu permit instalarea căilor de rulare pentru uşa secţională. Rulourile pot fi utilizate atât ca uşi de garaj cât şi în alte situaţii.

Spre deosebire de uşile secţionale, formate din panouri late, rulourile ASID sunt construite din lamele metalice înguste ce se strâng (rulează) într-o casetă de dimensiuni reduse, astfel încât construcţia este foarte compactă. Lamelele sunt uşor de înlocuit iar oblonul de închidere reacţionează imediat la întâlnirea obstacolelor, evitând accidentele. Caseta poate fi plasată în exteriorul sau în interiorul deschiderii.

Ca şi în cazul celorlalte sisteme de acces, rulourile door4you pot fi automatizate. Motoarele tubulare utilizate suportă o gamă variată de sarcini. Controlul sistemului de închidere/deschidere poate fi realizat atât prin telecomandă cât şi cu ajutorul unui senzor specializat pentru ploaie, vânt sau/şi lumină. În acest fel, tehnica modernă este pusă din nou în slujba confortului Dumneavoastră.

Usi de garaje basculante

Atunci când ancorarea în eleganţa clasică îşi spune cuvântul, construcţia pe care urmăriţi să o finalizaţi sau modernizaţi va trebui să păstreze această amprentă. Iar sistemele de intrare/ieşire pentru garaje pot avea o pondere însemnată în aspectul exterior, deoarece uşile de garaj pot ocupa până la 40% din faţada casei.

Uşile de garaj basculante ASID sunt potrivite, practic, pentru orice categorie de maşini şi pentru orice arhitectură de clădire. Gama variată de modele şi culori disponibile dau posibilitatea alegerii exact a celor care concordă cu gusturile Dumneavoastră. Uşile basculante ASID şi-au demonstrat eficienţa şi robusteţea, cea mai importantă dovadă fiind longevitatea sistemului. Reprezintă o soluţie aplicată de mult timp, cu rezultate dintre cele mai bune.