Produse industriale

Usi sectionale

Sistemul de culisare verticală nu afectează spaţiul din jurul uşii, neexistând în acest fel zone moarte în interiorul halei. Având un design contemporan, atât funcţional cât şi vizual, uşile sunt perfect rezistente la intruziuni şi la factorii naturali ce deteriorează de obicei rapid o astfel de instalaţie: căldura sau frigul, noxele, gazele corozive, etc. Uşile secţionale optimizează în mod vizibil activitatea în interiorul întreprinderii, prin timpul redus şi simplitatea acţionării lor. Modelele sunt deosebit de silenţioase, datorită sistemelor speciale de culisare cu rulmenţi

 • sunt construite cu protectie impotriva prinderii degetelor si raspund normelor de securitate ale C.E.
 • sunt construite astfel incat imbinarea lor se realizeaza perfect
 • sunt prevazute cu garnituri de etansare ce asigura o izolatie perfecta impiedicand patrunderea apei sau prafului
 • lateralele sunt inchise cu capace de otel galvanizat ce cresc rezistenta panelurilor
 • coeficientul de izolatie termica u = 0.51W/m²K
 • prezinta o placa metalica de intrire in zona de fixare a balamalelor
 • tratamentul aplicat panelurilor le ofera o rezistenta crescuta impotriva coroziunii
 • sunt disponibile in doua inaltimi: 500 mm si 610 mm
 • sunt construite din otel galvanizat cu izolatie din poliuretan cu grosime de 40 mm
 • sunt prevazute cu folie de protectie pe fata interioara cat si pe cea exterioara pentru a preveni eventualele zgarieturi la manipulare. Folila de protectie se indeparteaza la montaj.
Desen tehnic general pentru panouri

Modelele disponibile la acesti tip de panou sunt:

RCulorile standard pentru panoul industrial sunt:

Panourile vitrate din aluminiu au avantajul ca permit patrunderea luminii naturale in interior, iar in exterior ofera un aspect elegant si modern cladirii. Panourile vitrate sunt realizate din profile de aluminiu de cea mai buna calitate. Panourile vitrate sunt cu protectie impotriva prinderii degetelor. Panourile vitrate pot fi incluse in usile sectionale - unul sau mai multe panouri. De asemenea se pot realiza usi alcatuite integral din panouri vitrate. In usile sectionale cu panouri vitrate se pot include usi pietonale.

Desen tehnic general pentru panouri

Componente

Toate elementele componente sunt de calitate superioara si sunt conforme cu normele europene in domeniu.

Panourile pot fi accesorizate cu ferestre:

 • rectangulare din material plastic de culoare neagra, dimensiune 680x373mm (dimensiunea geamului 650x345mm). Geamul este de tip acrylic de 2 sau 3mm.
 • ovale din material plastic de culoare neagra, dimensiune 663x343 (dimensiunea geamului 640x320mm). Geamul este de tip acrylic de 2 sau 3mm.
 • de asemenea usile sectionale pot fi dotate cu usa pietonala incorporata, care permite accesul in garaj fara a fi necesara deschiderea intregii usi de garaj. Aceasta situatie este recomandata cand nu exista o alta cale de acces in garaj reducandu-se astfel consumul de energie termica atunci cand se efectueaza diferite activitati ce necesita intrarea frecventa in garaj.
Cu ferestre

Tipul de deschidere:

Perdele industriale

.

O soluţie împotriva acestor probleme o reprezintă uşile flexibile tip perdea, care îmbunătăţesc controlul temperaturii, prin sistemul de deschidere/închidere foarte de rapid Uşile tip perdea pot fi utilizate ca bariere secundare, astfel încât uşa principală să poată fi lăsată deschisă pe perioade mai îndelungate şi să faciliteze circulaţia angajaţilor. Sunt extrem de durabile şi suportă uzura la care sunt supuse uşile din zonele cu trafic intens, care ar distruge sistemele de deschidere automată de alt tip. Un alt avantaj este acela că permit împărţirea spaţiilor mari, de exemplu depozitul de zona de interacţiune cu clienţii. Sunt ieftine, uşor de instalat şi de întreţinut.

Sisteme de docare

.

Rampe de egalizare: Utilizarea unor sisteme care să uşureze manipularea materialelor înspre sau dinspre locurile de depozitare a devenit o necesitate pentru orice depozit sau hală. Dificultăţile întâlnite legate de obstacole pe traseu, de înălţimea halei diferită de cea a căii de rulare a mijloacelor de transport şi altele, au determinat apariţia rampelor de egalizare acţionate mai mult sau mai puţin automat. Până în prezent, sistemele de acest tip au evoluat considerabil, astfel încât există o gamă destul de largă de variante, integral automate şi comandate de la distanţă. Adaptate practic tuturor condiţiilor existente, rampele asigură o posibilitate optimă de transfer, de la mijlocul de transport până la depozitare.

Obturatoarele termice: Obturatoarele termice se utilizează la izolarea corectă a personalului şi a bunurilor din domeniul industrial, de condiţii rele de vreme sau variaţii bruşte de temperaturi. Principalul avantaj al acestora este economia de energie termică. În concret, pierderile pot fi reduse cu până la 80%, această diminuare putând fi resimţită pregnant în special pe termen lung. Are, de asemenea, avantajul păstrării curăţeniei în locurile de încărcare-descărcare, prin oprirea prafului antrenat de maşinile mari în trecere, sau de vânt. Pereţii laterali sunt foarte flexibili, astfel încât eventualul contact al maşinilor mari cu aceştia, în cazul andocării greşite, este minim şi nu produce avarii. Rezistenţa la uzură, gama variată de culori şi posibilităţile multiple de montare, fac din acest echipament o piesă ce poate completa cu succes o soluţie industrială de înaltă clasă

Sistem de docare

Automatizare

.

Automatizarea sistemelor de închidere industriale este o măsură potrivită atunci când se doreşte modernizarea unei structuri existente, fără a se modifica cu nimic aspectul exterior. Este cazul întreprinderilor care au deja sisteme funcţionale neautomate, pe care nu doresc să le schimbe. În acest caz, o soluţie viabilă constă în instalarea unor elemente motoare ascunse sau greu vizibile, ataşate de structura iniţială.

Sistemele de automatizare sunt special create în acest scop, au un design ergonomic şi sunt proiectate să funcţioneze pe perioade de timp practic nelimitate, din punct de vedere al utilizatorului. Sunt foarte uşor de instalat, pe orice fel de porţi sau uşi, deosebit de durabile şi sunt utilizabile la orice temperatură a mediului fără a suferi deteriorări. Comanda se realizează cu telecomenzi, butoane, chei, fotocelule, etc.

Pot fi automatizate toate tipurile de porţi sau uşi, jaluzele sau parasolare. Un sistem profesional de automatizare, furnizat de Smilo, adaugă o valoare reală instalaţiei la care este ataşat şi este o alternativă profesională la instalaţiile greoaie de punere în mişcare încă existente pe piaţă.

Automatizari pentru porti sectionale rezidentiale

Sistem de docare
Sistem de docare

Automatizari pentru porti sectionale industriale

Sistem de docare

Automatizari pentru porti batante

Sistem de docare
Sistem de docare
Sistem de docare

Automatizari pentru porti culisante

Sistem de docare

Automatizari usi automate

Sistem de docare

Automatizari rulouri

Sistem de docare

Automatizari bariere

Sistem de docare
Sistem de docare

Mai multe proiecte puteți găsi pe pagina de Facebook!